Parhaita makuja pöytääsi! 

Pitopalvelu & tarjoilut tilaisuuteesi 

Huipulla Trahteeri | Seinäjoki

Valmistamme herkullista ruokaa monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, aina pienistä kokouksista suuriin juhliin. Voit hyödyntää pitopalveluamme ravintolamme omissa tiloissa ja missä tahansa Seinäjoen alueella!
Meille voi tuoda Ravintolaamme omat juomat!

Pitopalvelumme ja catering-ratkaisumme ulottuvat runsaista päivällisistä kevyempiin välipaloihin. Erilaisia menuvaihtoehtoja on lukuisia ja voimme räätälöidä ruokalajit tarkasti toivedesi mukaan. Suosimme lähiruokaa, käytämme 100 % kotimaista lihaa ja huomioimme tarvittaessa kaikenlaiset erikoisruokavaliot.

Tilaisuuksien järjestämistä varten tarjoamme omia tilojamme vuokralle, luonnollisesti samalla tarjoiluista huolehtien. Ravintolaamme mahtuu 60–70 henkeä, mutta samassa kiinteistössä on tilaa laajemmillekin tapahtumille. Meillä ei ole anniskeluoikeuksia, mutta yksityistilaisuuksiin voit tuoda omat juomasi.

Liikkuva pitopalvelumme tuo maistuvaa ruokaa Seinäjoelle ja lähialueille. Pystymme vastaamaan jopa 150 hengen ruokailuista ja kauttamme saat myös esimerkiksi tarjoilijat, pöytäliinat ja astiat. Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista ja annamme tarjoilutarjouksen – meillä tai teillä! 

Tapahtumia & tilaisuuksia jokaiseen makuun 

Kokoukset
Asiakastilaisuudet
Syntymäpäivät
Häät
Perhejuhlat
Muistotilaisuudet

Tutustu tarjoiluehdotuksiimme

Jokainen juhla ja tapahtuma on erilainen, joten tarjoilujen sisältö ja hinta räätälöidään aina yksilöllisesti. Oheisen esimerkkimenun avulla voit kuitenkin budjetoida alustavasti haluamaasi tarjoiluvaihtoehtoa. Olemme luonnollisesti valmiina auttamaan sinua henkilökohtaisesti luomaan tilaisuuteesi sopivan ja varmasti maistuvan kokonaisuuden! 

Perushinta

20–30 hlö / 36 € henkilö

31–50 hlö / 34 € henkilö

50–150 hlö / 33 € henkilö

Salaattipöytä

Perushintaan sisältyy:

  • Vihersalaatti
  • Oliivit
  • Coleslaw


Lisämaksusta per hlö:

  • Marinoitu punasipuli + 0,5 €
  • Talon perunasalaatti + 1 €
  • Metsäsienisalaatti +1 €
  • Pasta-kinkkusalaatti + 1 €
  • Salaattijuusto +1 €
  • Leipäjuusto + 2 €
  • Sinappisilli +1 €
  • Ilmajoen makkaramestarit kylmäsavustettu lohi +3 €
  • Smetana-silliherkku + 2 €

Lämmin ruoka

Perushintaan sisältyy:

  • Glaseerattu tammisavustettu possu (G, L, M)
  • Kermaperunat (G, L)
  • Talon kylmä grillikastike (G, L)
  • Hunajainen juureshaude (G, L)


Lisämaksusta per hlö:

  • Valkosipuliperunat +1 €
  • Aurajuustoperunat +1,5 €
  • Jaloviina-pippurikastike +2 €
  • Broileria talon tapaan + 4 € hlö / possun voi vaihtaa broileriksi 0 €
  • Ilmajoen makkaramestarien kokonainen lämminsavustettu lohi +8 € hlö / possun voi vaihtaa lämminsavuloheksi + 6 € / hlö
  • Peak´s BBQ Brisket (nautaa) + 10 €/ hlö / possun voi vaihtaa brisketiksi +8 € / hlö
  • Kokonainen varrassika (riittää n. 120–140 hlö) noin 1500 €, kysy tästä tarjous erikseen (loppu liha jää asiakkaalle)

Jälkiruoka lisämaksusta

  • Rommimarinoituja marjoja ja kanelivaahtoa 4€ / hlö
  • Pannacotta 6 € / hlö
  • Kahvi 2 € / hlö
  • Kahvi plus täytekakku(levykakku) 8 € / hlö

Muut maksut

  • Valkoiset liinat pöytiin 2 €/ hlö (minimimaksu 40 €)
  • Viini- konjakki- ja tarjoilulasien vuokraus 0,5 € kpl (minimimaksu 20 €)
  • Viikonlopun ja arkipyhien (la-su) varauksissa aloitus/siivousmaksu 100 €

Tilavuokra viikonloppuna

(riippuu henkilömäärästä ja halutuista tiloista)

Ravintolasali + terassi (max. 60 hlö)

viikonloppu (pe iltapäivä klo 15- su klo 16 

  • 100 € (lisäksi aloitusmaksu 100 €)


Seminaarisali/juhlasali (max. 80 hlö)

viikonloppu pe 15 – su 16 

  • 150 €


Tilat saa yhdistettyä, jolloin väkeä mahtuu max. 150 henkeä. Muut työt, kuten koristelut, sopimuksen mukaan.

Näin syntyi Peak's BBQ

Hieman harvinaisempi konsepti liha- ja grilliherkkujen valmistukseen

Peak´s BBQ:n grilliherkut valmistetaan aidolla BBQ Smoker -tankkisavustimella, joka on suunniteltu yhteistyössä paikallisen metalliyrittäjän kanssa, aidon ameriikan mallin mukaisesti. Pystymme tarvittaessa valmistamaan lihaa satoja kiloja kerralla, joten tarjottavat ei ihan heti lopu kesken. Lihoja, kuten aito brisket (naudanrinta), grillataan jopa 20 tunnin ajan tankkismokerissa, jolloin syntyy todella mehukas lopputulos. Suomesta vastaavanlaisia konsepteja löytyy muutamia, lähinnä Etelä-Suomen suunnalta ja lähimpäänkin on matkaa noin 300 kilometriä, joten markkinarakoa löytynee tältä alueelta aivan varmasti.

Kotimaista ja itsetehtyä

Valikoimistamme löytyvät lihat: nauta, possu ja kana ovat tietysti 100 % suomalaista alkuperää. Lisäksi menun tietyt tuotteet valmistetaan Ilmajoen Pojanluomalla Ilmajoen makkaramestareilla aidoilla tammisavuprosesseilla. Tämä valmistusprosessi eroaa merkittävästi esimerkiksi perinteisestä saunapalvauksesta, jossa lihat kääritään savustuspaperiin tietyssä kohdassa eikä savun mausta tule niin hallitseva kuin perinnepalvauksessa.


Vesa ja Katja Luhtalolla on yli 20 vuoden kokemus Ilmajoen makkaramestareiden lihanjalostustehtaan pyörittämisestä. Teemme kaikki liha- ja grillituotteet tilauksesta ja niiden reseptiikka perustuu aitoamerikkalaisiin resepteihin. Burger-pihvit jauhamme sekä valmistamme itse tuoreeltaan, jolloin niistä tulee todella meheviä ja herkullisia. 

KYSY LISÄÄ
Share by: